✫ RedCandy |

# 538.

Igår så kom Amanda, henne´s kompis och Chanty på ett litet besök. Dom var ju ändå i närheten så dom kom hit som dom själva sa. Alltid lika kul att träffas ^^
Aja. hinner inte skriva så mycket mer då ja måste till Maxi innan ja ska dra till mamma.. ^^ Vi hörs.

Puss :*


1 Kommentarer
2011-03-31 | 11:48:40
Kategori; » Mitt liv «

# 537.

Nu börjar allt komma på plats igen. Förutom menyn till sidan. Den vill inte komma mer uppåt... =/ Sitter och pillar och pillar men den vill fan inte flytta sig.. Önskar att man bara kunde klicka på den och dra den dit man ville ha den och sen släppa den, och hamnar den på rätt plats, men det funkar ju inte.. =/
0 Kommentarer
2011-03-29 | 19:49:07
Kategori; » Övrigt «

# 536.

Allt kommer se helt mongo ut då jag försöker att få tillbaka min design på bloggen. Allt ska bara krångla hela tiden... =/
0 Kommentarer
2011-03-29 | 16:01:52
Kategori; » Övrigt «

# 535.

Skit! Hela bloggen har blivit något jävla fel på bara för en jätte liten ändring och nu vill det inte alls funka och får inte tillbaka det. Har lagt in allt som vanligt igen men det funkar fan inte ändå... Orkar inte pilla mer med det nu, har suttit sen halv 7. Orkar inte mer nu. Får ta och fortsätta imorgon.. Gonatt

Puss :*
1 Kommentarer
2011-03-28 | 23:34:06
Kategori; » Övrigt «

# 534.

Jag är med och tävlar hos denna grymma tjej om att bli Månadens blogg. =D

http://minibellini.blogg.se/

1 Kommentarer
2011-03-28 | 18:21:02
Kategori; » Övrigt «

# 533.

Uscha, jag åker nog på en förkylning snart. Näsan är inte min vän idag alltså. Har nyst säkert 4 gånger under 5 minuter. Och snytit mig ska vi inte ens börja räkna på. Får väl ta och gömma mig under mitt täcke i soffan ett tag med massa papper. Blää..

0 Kommentarer
2011-03-28 | 13:58:23
Kategori; » Mitt liv «

# 532.

Min ena moster hade flyttat. Rätt ut i skogen i ett litet fint hus. Jag var där själv en eftermiddag, medans min mor, min lillebror och min moster var i stan. Längst väggarna i ett av rummen så fanns det massa prydnadsaker och blommor på hyllor.
Jag låg på golvet och tittade på tvn och väntade på att dom skulle komma tillbaka från stan som låg en liten bit från huset.

Helt plötsligt så kommer det en bil och jag fick för mig att det var dom som kom tillbaka. Så jag ville skojja till det lite och la mig helt stilla på golvet och försökte andas lugnt. Hörde en bildörr som öppnades och stängdes, men det var ingen som kom och öppnade ytterdörren. Så jag tog och vände på huvudet och tittar upp mot fönstret och ser en halvlång kille stå och titta in genom fönstret. Han höjer upp handen och slår sönder glasrutan och klättrat in.
Jag blir livrädd då jag ser en kniv i hans ena hand. Jag börjar ta tag i alla tungag saker jag kunde hitta och kastar dom mot honom. Blommor med jätte tunga krukor kommer flygandes och han kommer närmare mig tills en tung ljusstake träffar honmom i huvudet. Han trillar ihop och jag reser mig upp bland blomjord och sönderslagna prydnadsaker. Springer ut från huset och kommer runt ena knuten och ser en till kille som börjar springa mot mig.
Jag vänder och springer in i skogen och lyckas gömma mig under en gran innan jag kan återvändar tillbaka till huset.
Kommer tillräckligt nära för att se en till kille sitta på den lilla trappan utanför ytterdörren. På något vänster så lyckas jag sparka honom i ryggen så han slår i huvudet rätt så rejält och blodet börjar sippra ut. Några sekunder senare går jag in tillbaka i huset för att se hur mycket som gick sönder. Får då ett sms av mamma, "Vet vad som har hänt. Kram" hinner precis läsa klart innan dom parkera utanför huset.


Sen så vaknar jag till men lyckas somna om igen.

Denna gången är jag på en skola.
Ser en av dessa killarna i korridoren och gömmer mig då han såg helt galen ut. Hör hur folk stannar upp och tittar och slutar prata med varandra. Jag kommer ut från mitt lilla gömställe och går rätt in i han. Tittar honom rakt i ögonen och ser hur arg han var. Springer fort som fan därifrån men hör hur han kommer närmare. Svänger av till höger och rätt in till lärarnasrum.
Dom frågar mig vad jag gjorde där och jag skyllde på att jag var ny och inte kunde skolan och skulle till min lektion. Visade sig att den inte hade börjat än. Så gick ut och till rätt rum. Satte mig på en stol rätt så nära dörren ut till korridoren. Lamporna släcktes och en krigsfilm började framme vid tavlan.
Läraren pratade hur länge som helst och när hon äntligen slutade så känner jag en han på min axel. Vände mig sakta om. Där stod han, med ett stort sår i ena kanten av pannan. Reser mig fort från stolen och då är det någon som skjuter en massa skott rätt upp i luften och alla får panik och börjar springa.
Jag lyckas komma ut och springer in på en toalett.Tar upp telefonen ut byxfickan och skriver ett sms till mamma. "Ses vid bilen om 5 min."


Sen vaknar jag igen och denna gången helt svettig...
Min dröm från inatt om ingen uppfattade det...
1 Kommentarer
2011-03-27 | 13:56:15
Kategori; » Övrigt «

# 531.

Åkte ut till Dalsjoförs innan idag. Blir upphämtad av S vid bussen och så drog vi upp till stallet. Jävlar vad det har försvunnit mycket snö sen senast jag var där uppe som var någongång i December. S började att mocka i Lappen´s box medans jag gick ut och hälsade på pållarna.

Kommer ut i hagen och ropar på Gneisti. Han tar 3 små steg och nosar mig i ansiktet och där står vi i några sekunder, nosandes på varandra. Jag tror han hade saknat mig för han la sen huvudet mot mig (': Klappade lite på honom och hälsade även på Lappen och dom andra tre små svarta hingstarna i hagen. Pelle, Nisse och så var det en till som jag inte kommer på namnet på... Vart jag än gick i hagen så var dom även efter mig alla tre. Jag var ju sååååå intressant. ^^



Efter en stund så vart S klar och vi tog in och började borsta. Efter som våren är på vägen enligt mig och Gneisti så tycker han att han inte ska ha sin vinterpäls längre. Så efter ett litet tag med så vart golvet nästan vitt under honom. Ungefär hälften av allt hår som ligger på marken sitter även fast i min fleecetröja...



Efter extremt mycket päls och ännu mera päls så kom vi iväg. Vi skrittade bara då Lappen är fortfarande skadad och får inte springa så mycket pga såret på höger framben. Hade med kameran ut så tog lite kort på S och Lappen. (:
Min syn framåt. Massa ljus man...


Tur att dom är så snälla som dom är, bara lunkar fram. ^^ Annars så hade det nog inte gått att ta några kort sittandes på hästryggen.
Kom tillbaka till stallet med en lite svettig och en jätte svettig häst. 
Tog av allt och borsta av och tog bort lite mer päls från Gneisti innan vi släppte ut dom i hagen. Trodde att båda två skulle ta och rulla sig men nej då. Lappen skulle käka och Gneisti gick runt och gäspade och kikade läget.



När vi var klara i stallet så drog vi in till stan för att tvätta bilen. Men först så käkade vi på Burger King och det var superduber gott :D
Tog en för och efter bild på S bil. Den var lite sketen. :P
← Före                                                                                                      Efter →




Nä, nu ska jag ta och käka lite chips och dricka lite kall cola medans jag tittar på något avsnitt med Skins innan jag går och lägger mig. Vi hörs..
Puss :*
0 Kommentarer
2011-03-26 | 21:26:36
Kategori; » Gneisti «

# 530.

Ohh, btw. För att göra mig extra glad så gå gärna in här och rösta på både Chuck och Dexter =D
Går att klicka på bilden för att komma dit med =D

0 Kommentarer
2011-03-25 | 21:46:28
Kategori; » Övrigt «

# 529.

Våffeldagen idag! :D

Drog iväg till mamma innan idag. Vi handlade lite och sen drog vi hem till henne. Satt och pratade lite, klappade på Tess som skulle ligga på mitt ena lår då jag satt på golvet. Fixade iordning lite våfflor och runt 8 tiden så hängde jag med och hjälpa mamma med att släppa in hästarna. (: Våfflorna var asgoa! :D



Vet inte vad jag ska skriva mer.. Så bilderna får tala för sig själva... Dom är tagna med mobilen så lite halvkass kvalité.
Nu ska ja ta och titta på Dexter innan jag ska sova för imorgon händer något speciellt som jag inte har fått göra på länge ^^ *Happyface!*

Puss :*

1 Kommentarer
2011-03-25 | 21:39:16
Kategori; » Bilder «

# 528.

Idag är ingen vanlig dag för idag är har jag och pojken vart i hop i 4 år. =D Woohoo!
Gjorde inget direkt speciellt idag då vi knappt har några pengar och ingen av oss hade några ideér. Men vi ska iaf ut i helgen och käka lite go mat och sen så vet ja inte mer. =P

Ska ta och kika på Chuck nu så vi hörs...

Puss :*


Har du några förslag vad man kan hitta på för skoj och kanske lite romantiskt? (:
1 Kommentarer
2011-03-23 | 18:32:07
Kategori; » Mitt liv «

# 527.


Blir så otroligt glad av sånna här kommentarer ^^
0 Kommentarer
2011-03-22 | 20:42:52
Kategori; » Övrigt «

# 526.



Lite bilder som ja tog med min syster. (:
5 Kommentarer
2011-03-21 | 19:57:42
Kategori; » Bilder «

# 525.

Nyss hemkommen efter några dagar spenderad med min syster. ^^ Riktigt trevligt. Åkte ner till henne i lördags och kom hem idag. Var ute på lite promenad och tog lite kort och pratade en hel del. Tror hon kommer klara sig bra där hon har flyttat. (: Så bilderna kommer komma upp i ett senare inlägg. Nu ska ja ta och kolla igenom alla uppladdade bilder på bdb och alla mina bloggar ja följer, 160 inlägg. ;)

Hörs senare...

Puss :*
1 Kommentarer
2011-03-21 | 16:49:17
Kategori; » Mitt liv «

# 524.

Lite bilder från i måndags, den 14 mars.

Käkade Pannkakor till frukost innan jag åkte iväg till mor och bror.


Söta Tess ^^


Två bilder på mina grymt snygga raggsockar som min mormor har stickat till mig.  ^^
4 Kommentarer
2011-03-17 | 18:20:00
Kategori; » Bilder «

# 523.

Facebook har koll på grejerna....
0 Kommentarer
2011-03-17 | 14:08:05
Kategori; » Övrigt «

# 522.


Vid förrådet. Grymt fint väder ute vart det igår. (:


Dessa två tyger tyckte ja att min bror skulle ha. ;)
0 Kommentarer
2011-03-17 | 12:58:45
Kategori; » Bilder «

# 521.

Har varit hemma i ungefär en timme nu efter en aktiv dag med min mor, min bror och min syster. (:
Tagit det lite lugnt och kollat mailen och fått veta på att ja har blivit antagen till att jobba på Dreamhack. Najs! :D
Kollar just nu på Stockholmsnatt på tv6 play, ska kolla på 99 saker man måste göra innan man dör sen. Eller så kollar ja på Efterlyst och kanske även somnar till det? Då jag är grymt trött just nu. Eller slö iaf. Sova hade faktiskt vart jävligt gott...

Min syster ska iaf flytta, vi hjälpte henne lite idag och så ska vi hjälpa henne på Lördag igen.
Mor kom och hämtade mig runt halv 11, vi åkte till Fristad och hämtade vårat gamla köksbord och stolar och även micron. Sen drog vi hem tll henne och fikade lite, åkte och fixade mat till Älvan med och sen åkte vi iväg till min syster. När vi kom ner så klappade vi lite snabbt på katterna och sen bort mot hennes förråd. Hämtade lite saker och lådor där och vidare mot henne´s nya lägenhet. Grym fin enligt mig. Bra planlösning eller vad det nu heter. Skulle faktiskt själv vilja bo där. ^^ Hoppas att hon kommer få det bra där iaf :). Efter ett tag så drog vi och käkade, drog till Tygskroten och var där inne nästan i en timme. Köpte tyger till min syster som ska bli gardniner. Hittade faktiskt två snygga tyger där inne som jag ville att mamma skulle sy några linnen till mig men det var tydligen fel matrial så det gick inte. Hittade även två snygga tyger till min bror som jag har kort på som kommer komma upp imorgon. Vi tog och betalade och drog sen till Willy´s och handlade lite och sen åkte vi hem.

Nä, nu börjar Efterlyst.
Hörs.
Puss :*
0 Kommentarer
2011-03-16 | 21:00:05
Kategori; » Mitt liv «

# 520.

Kom på att jag var tvungen att ta ut pengar så springer iväg upp för en liten backe och svänger till höger och ser en bankomat. Kommer fram till bankomaten och börjar leta efter mitt kort. Känner igenom varenda ficka på byxorna men hittar inte kortet. Känner efter i ena fickan och märker att jag redan har tagit ut pengar då det låg 200 kr i fickan.

Sprang bort från bankomaten på den lilla stigen. Ner för ett par trappor och kommer ut till en flod. Fortsätter att springa och stöter på killen med longboarden igen. Springer förbi honom och han skjuter iväg sin longboard så att jag ska trampa på den och trilla men jag hoppar över den och hoppar ner på en massa träbrädor i vattnet. Dessa träbrädor var inte breda och rätt så svårt att springa på dessa. Går så fort som jag kan utan att trilla i och när jag tittar upp så ser jag att det finns inga mer brädor att gå på så jag måste stanna. Tar och tittar lite längre fram och ser en tv. Det står något på den och musik spelades. Läste "Wake up" och när jag precis hade läste det så vaknade jag.


Hade den konstigaste drömmen inatt som ni kanske läste. Var jätte konstig och så skumt att ja vaknade upp precis efter jag hade läst det. Så skumt... Kunde iaf somna om efter en stund så jag slapp gå upp iaf. (:

Inatt då när jag vaknade så skulle jag nog igentligen skrivit ner den för just nu kommer jag inte ihåg så mycket av den. Hände mer grejer innan jag ens skulle ta ut pengar och jag har för mig att min kusin och hans kompis var med, men som sagt, skulle ha skrivit ner detta inatt istället..
2 Kommentarer
2011-03-15 | 12:26:33
Kategori; » Övrigt «

# 519.

TJA TJA! =D

*Nä, var lite seriösr nu va? Okej då... =/ *

Ja, hum, Idag har jag.. Nä...
Har käkat goa pannkakor idag, som jag har vart sugen på i snart 1 månad. Mor min ringde mitt i mitt pannkaks käkande och ville att ja skulle med ut till dom och fika lite och käka äpplepaj och vaniljsås, självklart sa ja med munnen full med pannkakor. Så tvättade håret snabbt och även plattade till det och så vart dom utanför.

Kommer in i bilen och får veta på att mormor och henne´s gubbe kommer med. Trevligt trevligt sa ja. Så vi hann fika lite innan mormor och Bonny kom. Sen fikade vi igen fast denna gången med glass och massa chockladsås =)
Fick mig även ett par snajsiga raggsockar av mormor så nu har jag något att dra på fötterna när jag fryser eller om ja ska iväg någonstans. =) Bild på dom kommer upp senare. ^^

Sen runt halv  5 tiden så körde mor hem mig för att ja börja tvätta vid 5. Kom på när ja kom hem att ja fick inte min äppelpaj som ja åkte ut för men den får jag ta en annan dag. Nä, nu blir det Dexter innan ja måste ner till tvätten igen ^^

Hörs.
Puss :*
0 Kommentarer
2011-03-14 | 18:29:00
Kategori; » Mitt liv «

# 518.

Tog det rätt så lugnt igår, men ändå hade jag fått en sån jävla jobbig huvudvärk.
Drog och handlade på Coop med Andreas mor och far. Köpte massa gott. (: Dock  var det lite jobbig att gå runt där inne med huvudvärken. Kändes som det skulle explodera vilken sekund som helst. Tog och lagade mat och käkade det och sen gick ja faktiskt och la mig då klockan inte ens hade blivit 9. Somnade nästan dirket och vaknade upp strax efter 9 idag. Så gött. Vaknade av mig själv, tidigt för en gång skull med...

Nä, kan inte sitta här längre. Ska ringa till t-läkaren nu. Ska dit imorgon enligt dom, men jag är "sjuk" så jag kan inte komma. Hatar verkligen t-läkare.



1 Kommentarer
2011-03-14 | 11:02:01
Kategori; » Mitt liv «

# 517.

0 Kommentarer
2011-03-13 | 17:30:00
Kategori; » Videos «

# 516.

Drog ju upp till Hulta igår och kollade på Melodifestivalen, eller ja, iaf när dom sjöng. Käkade lite go mat med. Efter en stund så drog ja in till Amanda och hon ville ha några kort på henne och sin nya bebbe som hon kallade den så vackert så. Lee Jr heter han med. ^^ Så tog några kort och sa till henne att det är bättre om man gör på dagen då det var sånt kasst ljus men den väger lite och är nog inte så kul att dra ut.
Men hon fick några kort iaf, eller har precis redigaret klart dom. ^^ Efter den lilla fotograferingen så satte oss vid datorn och satt inne på chattroulett och pratade med olika folk. Hittade två killar från nederländerna, jag frågade dom ifall dom gillade Headhunterz, och det gjorde dom. =D Filmade dom med så att en film kommer dyka upp här snart med.

Vet inte ifall jag får visa bilderna för henne. Men en liten bild kan ni nog få se. ^^
1 Kommentarer
2011-03-13 | 16:56:12
Kategori; » Mitt liv «

# 515.

Slänger upp ett snabbt inlägg nu innan jag ska ta och dra mig upp till Hulta och kolla på Melodifestivalen med pojken och hans familj.

Idag har jag vart redig. Gick ner till tvättstugar för att boka en tid, visar sig att det fanns en tid ledig idag redan vid 2 så den tog ja. Så det var bara att springa ner en timme senare och börja tvätta. Då fick man både diskat och tvättat idag. Tumma upp till mig =D

Nä, har inte tid till något längre. Måste dra.
Ha en bra lördagskväll, så hörs vi

Puss :*
0 Kommentarer
2011-03-12 | 19:18:23
Kategori; » Mitt liv «

# 514.

Wish you were here beside me right now...
1 Kommentarer
2011-03-12 | 05:35:00
Kategori; » Bilder «

# 513.

Har hittat en ny serie att kika på. Skins heter den. Gick inte att lägga in klippet direkt i bloggen så om ni är nyfikna så får ni klicka här. Har kollat på tre avsnitt än så länge.
Såg nämligen ett avsnitt natten till idag på tvn och kollade upp va den hette och ja, nu tittar ja på den från början. (:

Just nu ligger ja i sängen och kollar på näst sista avsnittet på säsong 4 av Dexter. ^^ Ska kolla klart på det och sen sova.
Anyway, ville bara säga detta... Intressant? Nej, inte det minsta...

Puss :*
1 Kommentarer
2011-03-12 | 03:34:01
Kategori; » Övrigt «

# 512.

1 Kommentarer
2011-03-11 | 03:25:00
Kategori; » Bilder «

# 511.

- Black and white...

1 Kommentarer
2011-03-11 | 00:35:58
Kategori; » Bilder «

# 510.

Vaknade upp rätt så sent idag, dock gick ja inte och la mig så tidigt...
Hade fått för mig att det var fredag idag, så drog på mig kläder och jackan och skorna, kollade bussen och skulle precis ta och gå ut och inser jag att det är imorgon jag ska lämna in mitt papper till ams... Så det var bara att dra av sig jackan och skorna och slöa i soffan.

Ska försöka ta tag i min blogg lite idag tror jag... Pilla lite i dreamweaver och försöka lösa en grej.
Aja, vi hörs.

Puss :* 

0 Kommentarer
2011-03-10 | 13:49:19
Kategori; » Mitt liv «

# 509.

 

But right now I wish you were here...

0 Kommentarer
2011-03-10 | 06:34:00
Kategori; » Bilder «

# 508.


Ska ta och mumsa i mig denna godingen och sen ta och lägga mig i sängen. ^^

Någon som vill se hur håret blev? (:
0 Kommentarer
2011-03-10 | 01:42:15
Kategori; » Övrigt «

# 507.

Sitter just nu vid skrivandes stund med massa hårfärg i håret. =D  Tog många timmar tjatandes innan pojken gick med på att hjälpa till. Dock gjorde han bara nacken och lite runt öronen sen fick jag sköta allt själv då han skulle fortsätta spela. Ja ja, ska inte klaga, fick hjälp iaf. =D
Skalåta det sitta i några minuter till och sen ska ja skölja ut det. ^^
Så vilken färg tror ni att det blir på mitt hår?
1 Kommentarer
2011-03-09 | 20:45:02
Kategori; » Mitt liv «

# 506.

Har vart på lite information om Lernia´s utbildningar idag. Lite intressant. Så får se nu vad som händer och sker. Skrev iaf en intresseanmälan till service utbildningen. Ska till ams på fredag och få mitt papper på skrivet och även prata lite med min förra handläggare ang den utbildningen då han ringde mig igår och pratade lite om den. Fick även hem idag lite information.

Försöker få min kära pojkvän att hjälpa mig att färga mitt hår då jag verkligen behöver det och för att jag är halvt handikappad enligt honom så måste ha hjälp.
Funderar på att laga mat med då magen har inom den närmsta timmen börjat kurra som fan.

Nä, ska ta och hoppa lite på honom och se till så att han hjälper mig. ^^
Hörs.

Puss :*
0 Kommentarer
2011-03-09 | 16:01:03
Kategori; » Mitt liv «

# 505.

Ooohh, btw.

Har balkongdörren öppen och fan vad jag längtar till sommaren! Får verkligen världens jävla sommarkänsla med balkongdörren öppen. Så gött!

Denna låten har gått på hög volym nu nästan i en vecka. Fy fan va go den är! Headhunterz är så grymt duktig. :D

Headhunterz - From Within by Fee_Lipe
2 Kommentarer
2011-03-08 | 16:49:07
Kategori; » Musik «

# 504.

Igår var en lång dag för lilla mig. Eller det kändes så iaf. Var på ams klockan tio. Satt där på ett möte där handläggarna och en kille till satt och diskuterade Hockey, bästa målvakten och vart man skulle göra mål om det var nära stolparna eller mellan benen på målvakten. Grymt tråkigt var det iaf.
Efter det så drog jag till polisen och kollade ifall mina nycklar var där. Men det var dom inte.

Gick och handlade och lagade mat och käkade. Sen så satt jag framför datorn hela eftermiddagen. Pratade även med min syster i nästan en timme. Kollade rätt så mycket på Dexter och även nyaste One Tree Hill avsnittet igår. Var så trött så la mig i sängen lagom till 2 and a half men började vid nio och i reklamen somnade jag.

Vaknade upp vid 10 idag. Har kollat på ännu mera Dexter idag. Snart klar med säsong 4. Har säsong 5 kvar med men det lär jag väl kunna kolla igenom på en dag eller nått.
Ska till lernia imorgon på lite information ang deras utbildningar. Så för se vad som händer i framtiden. Något måste jag göra och funderar fan på att leta och söka mer jobb nu än tidigare då jag verkligen avskyr ams! Vill bort därifrån så fort så möjligt. Så ni får jävligt gärna hjälpa mig med att hitta något i jobb väg. Tack i förväg. ^^

Aja. Ska dra mig och hitta på något intressantare än att sitta här och dega. Hörs.

Puss :*

1 Kommentarer
2011-03-08 | 16:47:38
Kategori; » Mitt liv «

# 503.

Dom 10 galnaste ursäktertna...
Klicka på bilden för att läsa dom andra.



Denna ska jag nog köra med om jag kommer sent någon gång. För då ändra företaget tll det jag är sen till. ^^
1 Kommentarer
2011-03-07 | 09:58:00
Kategori; » Övrigt «

# 502.

Har lyssnat igenom Avril Lavigne´s nya skiva "Goodbye Lullaby" nu snart i två dar och har kommit fram till att det är grymt många lugna låtar.
"What the hell" och "Smile" är nog dom enda som har lite mer fart i sig om man kan säga så. Visst det är fart i dom andra låtarna med, men enligt mig inte lika mycket.

Låtlista (Källa)
1. "Black Star"
2. "What The Hell"
3. "Push"
4. "Wish you were here"
5. "Smile"
6. "Stop Standing There"
7. "I Love You"
8. "Everybody Hurts"
9. "Not Enough"
10. "4 Real"
11. "Darlin"
12. "Remember when"
13. "Goodbye"
14. "Alice" (Hidden Track)


0 Kommentarer
2011-03-07 | 09:00:00
Kategori; » Övrigt «

# 501.

Hopp. Så mycket sömn man fick inatt. Gick och la mig runt 11 tiden, tog ett tag innan jag somnade. Vaknade upp och försökte somna om. Gick inte så bra. Visade sig att A hade inte somnat så låg och pratade lite med honom. Tog upp mobilen och kollade klockan. Halv 2. Låg kvar en stund innan jag började leta efter något att ta på mig.

Har iaf tagit och plattat till peruken så nu är den rak och fin istället för ett jävla fågelbo. ^^ Ska väl ta och fixa iordning den snart med. Är grymt törstig och jävlig seg så funderar på att dra till statiol och se ifall dom har något gott.

Ska iväg till ams senare idag. Klockan 10 närmare bestämt. Ska träffa min nya handläggare. Så för väl se vad hon/han kan göra.

Nä, nu blir det Jackass 3D.

Puss :*
0 Kommentarer
2011-03-07 | 03:30:00
Kategori; » Mitt liv «

# 500.

 


It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you...

0 Kommentarer
2011-03-07 | 03:22:00
Kategori; » Videos «

# 499.

 

Kortet tagen i november 2010.

1 Kommentarer
2011-03-06 | 22:18:58
Kategori; » Gneisti «

# 498.

Fick iordning på en liten meny iaf. ^^



Skam den som ger sig.

Har även fixat ny kategori, Övrigt.
Där i kommer blandade inlägg ligga. (:
0 Kommentarer
2011-03-06 | 10:01:00
Kategori; » Övrigt «

# 497.

 

Såhär kul kan man ha mitt i natten när man har upptäckt ett nytt program som man bara måste lära sig =D

Grymt kul att pilla i!

På bilden så är det ett litet projekt ja håller på med. Får se ifall jag kan utveckla det mer och få en egen domän eller en hemsida där ja kan få göra allt. Får se vad som händer med det. ^^ Nu ska ja ta och stänga ner programmet för annars lär jag inte få någon sömn alls.

Puss :*

1 Kommentarer
2011-03-06 | 04:22:37
Kategori; » Övrigt «

# 496.

IIIhhhhhppp =D

Jag tror ja har hittat mig ett program nu som kan hjälpa mig grymt mycket med min lilla "Drop down" liknande meny. *Efterbliven? - Ja... *

Städade lite innan med min onda mage. Fick iaf klart badrummet, hallen och lite i köket. Så tumme upp till mig idag... ^^

Nä har inte tid att sitta här och skriva skit, måste få igång detta nu.
0 Kommentarer
2011-03-06 | 00:47:41
Kategori; » Mitt liv «

# 495.

För er information så har jag så grymt tråkigt så jag ska ta och städa lite. Tror inte hela lägenheten kommer bli skinande rent, men börjar lite iaf. Ta dom små rummen först.

Känner mig inte heller hunrda procent okej idag. Vaknade med huvudvärk och ont i magen. Verkar som om huvudvärken släppte med hjälp av dom två alvedonerna jag tog inna men magvärken är fortfarande kvar... =/ 
Ska nog ta och koppla ihop datorn med tvn sen när ja inte orkar mer och dra igång massa Dexter...



På återseende...
1 Kommentarer
2011-03-05 | 17:01:31
Kategori; » Mitt liv «

# 494.

1 Kommentarer
2011-03-05 | 01:06:27
Kategori; » Videos «

# 493.

Då inget verkar funka som jag vill så lägger jag ner skiten.

Nu blir det ett avsnitt med underbara bäste serien Dexter. 1 avnittet av säsong 4 blir det för att vara exakt. ^^
Ska även pilla mig själv i håret. Så gött :D

Ska försöka fixa något till headern med. Fast det kommer när insperationen är på topp...
1 Kommentarer
2011-03-04 | 03:56:51
Kategori; » Mitt liv «

# 492.

Har en och samma låt på repeat och försöker mig på att fixa en "Drop down meny". Dock går det inte så bra då den bara lägger sig i punktform. =/ Det suger. Får väl se hur lång tid det tar innan jag ger upp...

Åhh mitt hår är rätt så mysigt. Speciellt det som är vid örat. Det som finns under det långa håret, det är typ 1 cm långt om inte kortare.  :D Så jävla skönt :D
0 Kommentarer
2011-03-04 | 03:18:35
Kategori; » Mitt liv «

# 491.



Lilla söta Freja. (:
0 Kommentarer
2011-03-04 | 00:50:32
Kategori; » Bilder «

# 490.

3 Kommentarer
2011-03-03 | 02:44:51
Kategori; » Bilder «

# 489.

0 Kommentarer
2011-03-02 | 16:29:05
Kategori; » Bilder «

# 488



Mamma och Älvdansen. (:
0 Kommentarer
2011-03-02 | 12:30:42
Kategori; » Bilder «

# 487.

Sitter just nu och väntar på att håret ska torka, lyssnar på Volbeat och redigerar bilder från igår då jag var med mor.

Fick sova 4 timmar natten till igår. Vaknade vid 4 kunde inte somna om så gick upp och satt och tittade på Dexter. Mamma ringde runt 12 tiden och så pratade vi lite, slutade med att när klockan var halv 1 så stog jag iförd ridkläderna och väntade på bussen ut till henne. Kom ut vid ett, fick lite mat och så satt vi och kollade klart på skidorna och sen drog vi ut till Älvan.

Borstade av henne, sadlade och tränsade och sen drog vi ut i skogen. Mamma uppe på Älvan och jag gick jämte. Tog lite kort när hon red. Älvan hade lite problem att stå still bara men annars gick allt bara bra. Till och med jag hoppade upp och red lite på henne. Så idag har jag lite ont i rumpan, armarna och lite i ryggen. Senast ja red var dryg två månader sen. Så det förklarar saken...
När vi kom tillbaka till stallet och Älvan hade fått komma ut i hagen igen så stog jag och myste lite med Freja (islandshästen) och Mysak (Nordsvensken) en stund.

Slänger upp bilderna så fort jag har redigerat klart dom ^^

Puss :*


Inte långt kvar nu. =D Bara timmar kvar nu (=
0 Kommentarer
2011-03-02 | 11:32:07
Kategori; » Mitt liv «