✫ RedCandy |

# 384.

Lovade att skriva mer ang detta inlägg.

S, Hobbe och jag åkte bort till Sofia och hjälpte henne med hennes ena häst Billy. Han är inte inriden och Sofia vill ha hjälp så vi åkte dit. Han är ju en sån jävlans fin häst vila ögonen på, men en liten problem häst. Sofia lyckades rida ett varv inne i padocken för någon månad sen och sen så kom hon upp på honom och efter några steg så brallade han till nått sånt fruktansvärt och Sofia flög 3 - 4 meter rätt upp i luften innan hon dunsade ner i snön. Gick fram till henne och det ända hon sa är att jag får ingen luft. 2 sekunder senare står hon upp och går bort mot Billy. Hon hänger sig lite i stygbyglen och han börjat hoppa runt lite på stället. Han lugnar sig och Sofia hänger kvar en stund till innan vi la ner. Vi tog och drog oss tillbaka till stallet och efter en timme ungefär så ringer S telefon och då är det Sofia som frågade om hon kunde köra henne till akuten. S som är så snäll av sig körde Sofia och hennes mamma till akuten.
Vi hörde inget mer den kvällen men dan efter så fick hon åka hem. Och det var inget jätte alvarligt med henne, en liten hjärnskackning och något inre blåmärke i ryggen.

Just nu så ligger man i sängen och inte kan sova. Tittar på One Tree Hill med. Har sett halva säsong 2 nu. *Yaaayy* Har bara 6 säsonger kvar innan jag kan få kolla det senaste avsnittet på säsong 8. =P
Fast kommer väl antagligen hoppa över säsong 8. Kanske till och med 7, kommer ihåg rätt så mycket av det som har hänt.

Puss :*



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback