✫ RedCandy |

# 699.

1 Kommentarer
2011-06-29 | 22:55:00
Kategori; » Dreamhack «

# 698.Så söt man kan vara ändå ^^

0 Kommentarer
2011-06-29 | 20:46:55
Kategori; » Bilder «

# 697.

Söta Älvan och mamma ^^

0 Kommentarer
2011-06-27 | 21:26:48
Kategori; » Bilder «

# 696.

Såg nyss att nyaste True Blood hade kommit ut! =D Visste inte ens att det hade börjat. Så jävla skoj =D
Dock har jag tänkt att vänta och se dom tills jag har fått några, då jag håller på att kolla om serien samt kollar på en annan samtidigt... Så dom gamla avsnitten först och sen det nya. ^^
Kommer att lägga upp lite bilder, kanske idag eller i morgon. Hann nämligen bara vara hemma i ca 10 minuter innan mamma ringde. Så vi åkte ut till Ävlan och klappade på henne och Freja lite.

Jaja, vi hörs senare.
Puss :*
0 Kommentarer
2011-06-27 | 20:50:26
Kategori; » Mitt liv «

# 695.

^^

0 Kommentarer
2011-06-27 | 12:00:00
Kategori; » Dreamhack «

# 694.

Har hunnit platta håret och även rakat benen på en timme. Visste inte om jag skulle komma upp till klockan idag eller inte så bad pojken väcka mig och det gjorde han. Vart lite småtrötter men tänkte lika bra att gå upp. Ska ta och titta på något innan jag drar mig ner till Lernia. Kanske ska lägga in lite ny musik på mobilen... Aja, Vi hörs senare

Puss :*
0 Kommentarer
2011-06-27 | 07:35:21
Kategori; » Mitt liv «

# 693.


0 Kommentarer
2011-06-24 | 23:01:21
Kategori; » Dreamhack «

# 692.

Då har man kommit hem efter en trevlig stund ute hos mamma. Pratade med syrran och ja, det var hon som fick mig att följa med ut. =P Orkade nämligen inte göra något alls idag utan ville bara sitta hemma och skriva på mitt projektarbete så det kan bli klart någongång och även redigera klart bilderna från Dreamhack och även sätta mig med de nya uppgifterna.
Men kände inte så kul att bara sitta hemma på midsommar så drog med ut en stund och käkade lite mat och jordgubbar. Och nu sitter jag är igen, försöker skriva, redigerar bilder och kollar på ännu mera bilder från DH.

Aja, får väl ta och göra någon nytta. Hörs...
Puss :*
1 Kommentarer
2011-06-24 | 18:55:26
Kategori; » Mitt liv «

# 691.


Invigninen och Slagsmålsklubben på Dreamhack =D
1 Kommentarer
2011-06-23 | 12:00:00
Kategori; » Dreamhack «

# 690.

Lär väl bli ett långt inlägg detta...

I fredags så bar det iväg mot Jönköping. Åkte hemifrån vid 14 tiden, plockade upp Alexandra vid stationen och sen åkte vi ut till Frufällan och plockade upp Mattias. Sen åkte vi =D
Stannade till på Mc Donald i Jönkäping för att pissa och köpa kaffe. Efter det kom vi fram till Elmia. Vi blev avsläppta och tog vår packning från bilen och begav oss in i D-hallen´s ena port.

Vi gick upp till Crew area och checkade in oss och fick våra crew-band, orangea crew t-shirts och svarta gosiga tjocktröjor. Begav oss in i sovsalen och la in vår packning där och sen gick vi runt inne på Elmia. Kollade in D-hallen och B-hallen. Kommer ihåg allt men har svårt att säga när och vart vi gjorde allt, då allt var helt nytt för mig och jag var helt uppspelt för dagar som skulle komma =P.


Dagarna gick för fort enligt mig. Kändes inte alls som om man var där i 5 dar utan mer som 2.
Kom iaf hem på tisdag kväll. Packade upp min packning och gick och la mig ungefär. Vaknade sen i går vid 11 och hörde av mig till Fia på Lernia och sa att jag var hemma nu. Satte mig och kollade på alla bilderna som vi tog under Dreamhack och kollade även på massa andra bilder som andra personer hade tagit och tiden sprang iväg som vanligt som den brukar göra när man fastnar framför datorn. Pojken kom hem och vi gjorde iordning oss och drog ner till Göteborg på kvällen för att se Flogging Molly på Liseberg.

Kom in på Liseberg vid 7 tiden, köpte oss 6 biljetter och sen gick vi bort till bergbanan och åkte den =D. Sen gick vi runt lite, kollade på Kanonen och Balder innan vi gick och käkade. Gick runt och kollade på alla handavtryck innan vi gick bort till scenen. Sen stog vi där och klappade i takt och hoppade upp och ner till Flogging Molly =D

Kom hem runt 23 och somnade som en stock. Vaknade av klockan ringde imorses vid 7 och det var bara till att försöka vakna till liv och dra på sig kläder och röra sig ner till Lernia för att få uppgifter som dom andra redan fått... Så har väl igengligen inte tid till att sitta här då projektarbetet ska in och måste fixa dom nya uppgifterna. Så vi får se när jag skriver här igen.

Grattis till min kära syster som fyller 25 idag med. =D Och grattis till er med som orkat läsa igenom allt.

Kommer lägga upp mer bilder senare då jag vet inte riktigt än vilka som ska upp eller inte och så. =P Så håll utkick, kan iaf säga att jag har massa bilder med från stora scenen, liknande den som är längre upp i inlägget.

Puss :*
0 Kommentarer
2011-06-23 | 10:49:44
Kategori; » Dreamhack «

# 689.


Denna låten har blivit så grymt uttjatad för min del. Den börjades spelas i fredags när vi kom till Elmia. Den var på ungefär hela tiden. Även på slutmiddagen var det någon jävel som plockade upp mobilen och satte på låten. Har iaf blivit grymt trött på den låten nu...
Nu ska jag sätta mig och kolla på bilderna som togs under eventet och skriva på mitt projektarbete. :) Vi hörs.

0 Kommentarer
2011-06-22 | 11:49:03
Kategori; » Dreamhack «

# 688.

Hej hopp inne från crewsovsals. Ligger på madrassen och lyssnar på fiskmåsarna som håller på som fan utanför och även någon kille som snarkar som fan. :P Dagen har iaf varit bra, gått runt massor och träffat folk. Hör av mig senare. Daxs att sova. Natti folket. ^^
1 Kommentarer
2011-06-18 | 01:11:04
Kategori; » Dreamhack «

# 687.Medans jag är borta så kan ni få äran att titta på denna video. Invigningen som var i vintras. Får se om jag skriver något från Dreamhack. Annars hörs vi! Ska ni till DH, så leta upp mig och säg hej ;) Kommer springa runt med en orange tröja och lyssnar till RedCandy ;)
0 Kommentarer
2011-06-17 | 12:59:50
Kategori; » Dreamhack «

# 686.

IIHHH!
Bara EN dag kvar på Lernia nu och sen åker vi iväg till Jönköping! =D Åker på Fredag och imorgon då ska man påde tvätta och packa. Har en packlista ja ska gå efter och hoppas på att jag inte glömmer något samt tappar bort något på DH.

[ ] strumpor
[ ] underkläder
[ ] t-shirts
[ ] finare kläder för fest
[ ] tjocktröjja
[ ] jacka
[ ] byxor
[ ] badbyxor / bikini
[ ] shorts
[ ] regnkläder
[ ] sköna skor
[ ] kudde, täcke
[ ] filt/underlag mot det kalla golvet
[ ] handduk
[ ] badrums articklar
[ ] tandborste
[ ] tandkräm
[ ] rakhyvel
[ ] schampo / duschtvål
[ ] lypsyl
[ ] smink
[ ] deo
[ ] parfym
[ ] Öronproppar
[ ] ALVEDON!
[ ] kamera + tillbehör
[ ] plånbok (och pengar)
[ ] ID kort
[ ] mobil och mobil laddare

Är det något du kommer på som jag måste ha med eller göra när jag inte jobbar? Säg till ;)
1 Kommentarer
2011-06-15 | 22:20:02
Kategori; » Dreamhack «

# 685.

IIIHHH! =D
På torsdagkväll eller fredagmorgon bär det av mot Jönköping! Tiden har gått skitfort sen jag fick veta på att jag var antagen. Helt sjukt... Nu är det bara några dar kvar.. :O Hjälp, tiden flyger verkligen iväg!

1 Kommentarer
2011-06-13 | 20:21:22
Kategori; » Dreamhack «

# 684.

Hittade denna bild för några månader sen. Den är lite små söter ^^

1 Kommentarer
2011-06-11 | 12:19:37
Kategori; » Bilder «

# 683.

Har lite olika bilder från veckan som har gått. Dels lite bilder från en brännbollsmatch mellan föräldrar/syskon och min bror´s fotbollsgäng. Sen bilder från bror´s skolavslutning och nudå lite bilder från min kusin´s student. Någon som vill se? Är det ens någon idé att jag ens skriver nu förtiden då det inte trillar in några kommentarer längre. Knappt några läsare heller... =/
0 Kommentarer
2011-06-10 | 22:03:18
Kategori; » Övrigt «

# 682.

Får säga ett stort Grattis till min kusin som tog studenten idag. :D


Självklart säger jag även Grattis till er andra som tog studenten i år. ^^
0 Kommentarer
2011-06-10 | 19:12:54
Kategori; » Mitt liv «

# 681.

Idag kom en tjej från Söder & Co till oss på Lernia och pratade lite. Svarade på lite frågor och sa lite om vad dom just söker hos en person och även vad för jobb dom riktar sig mot. Tänkte ta upp min senaste jobb hos dom och fråga vad hon hade tyckt om att arbete med mögel, men kände inte riktigt för att diskutera det.
(Ni som har hängt med ett tag förstår vad jag pratar om, annars kan du fråga. Här kan du läsa om vad två dagars arbete kan göra mot ens armar. Och även här finns något med ^^. Och här var en med.)
Men iaf, efter lunchen satt jag och arbetade lite, kollade runt lite på ams.se och lite bilder. Sen samlades vi och pratade lite och sen var det jag och 5 andra som gick bort till Söder´s kontor i Lerniahuset och pratade med två tjejer där. Även hon som kom till oss innan.
Så nu får vi se vad som händer ifall man kan få iaf något extra jobb. Eller något på deltid hos dom. Dock gillar jag dom inte så värst myckte sen förra gången jag var där och jobbade men dom kanske har ändrat sig. Det märker man...
Nä, nu blir det lite OC och sen kommer pojken hem..

Hörs
Puss :*
0 Kommentarer
2011-06-08 | 14:58:22
Kategori; » Mitt liv «

# 680.

Är så jävla irreterad på vår ena tvättstuga just nu. Det finns två maskiner i den jag tvättar i varje gång. Men idag så verkar det som en inte vill funka som den ska. Sätter igång dom och går därifrån, kommer tillbaka ner efter 30  minuter och då är ena maskinen klar men inte den andra. Blinkar 10 E på maskinen. Tänkte inte mer på det och startar om den. Kommer tillbaka ner senare, då står den på samma sak. Stängde av maskinen med strömbrytaren och försökte öppna luckan, inget händer. Får med andra ord inte upp luckan. Ringde ner pojken, han kunde inte heller få upp luckan.
Efter många om och men fick jag upp luckan men då är allt blött så in i helvete! Riktigt droppade om kläderna och har inte tid att tvätta om dom så nu ska det försöka torkas... Till råga på allt detta så krångla torkskåpet nu med.


Seriöst, det är inte min tvättdag idag...1 Kommentarer
2011-06-06 | 19:49:58
Kategori; » Mitt liv «

# 679.

Bild från 5 Juni.

0 Kommentarer
2011-06-06 | 12:57:02
Kategori; » Bilder «

# 678.

Bilder från 3 Juni.

2 Kommentarer
2011-06-05 | 18:34:02
Kategori; » Bilder «

# 677.Fick grymt bra ljud ändå tycker jag allt. :) Filmat med min digitalkamera (Samspung P800)
Bilderna från i fredags kommer upp senare. :)
0 Kommentarer
2011-06-05 | 17:48:44
Kategori; » Videos «

# 676.

Filmade en liten kort stund när min syster dansade lite igår kväll. Filmen är lite mörk men man ser lite iaf. ^^

 

Kommer komma upp två till filmklipp senare i eftermiddag. Filmade när bandet Scotts spelade och folket dansade.

Nu ska jag och pojken ut i solen ^^

Vi hörs. Puss :*

0 Kommentarer
2011-06-05 | 12:35:30
Kategori; » Mitt liv «

# 675.

Oj vilken kväll igår alltså.
Började med att gå några varv nere på marknaden i stan, sen vidare ut mot Tranemo för att hämta Amanda´s xbox, sen till trandared där det lyssnades på lite musik och kollade på lite musikvideos, vidare upp till Hulta strax efter 17 tiden. Började koppla ihop Amanda´s xbox med Manne´s Kinect. Hade fått med oss fel kablar från Manne så jag och Amanda och Chanty gick ner till Trandared för att hämta rätt kablar. Kom upp till Hulta igen, kopplar ihop allting och det börjar spelas. Detta spel var igång under hela kvällen. :D Grymt kul men svårt, är lite seg i kroppen idag.. ^^

 

Har lite filmsnuttar som jag filmade igår när det dansades som jag tänkte klippa ihop senare idag. Ska ner till stan idag igen snart så. ^^ Har även massa kort med som ska redigeras. Var ute och gick med katten Skrållan med. ^^


Btw, tycker allt att ni har blivit dåliga på att kommentera :O

1 Kommentarer
2011-06-04 | 11:31:45
Kategori; » Mitt liv «

# 674.

Hade tänkt att vara lite duktig nu när man är ledig. Har inte skrivit på mitt projektarbete på några dar nu och såg igår att det fanns mer info ute. :) Så tänkte sätta på lite udda musik för min del och börja skriva. För väl se när jag slutar, är uppe på nästan 4 sidor nu. Dock på sidan 4 just nu så är det Avslutningen och Källförtäckningen. Ska få in mycket mer fakta och kanske mer historia. Kanske ska se om jag kan hitta lite Kuriosa med...

Aja, försvinner ett tag...

Bye...
0 Kommentarer
2011-06-02 | 23:17:01
Kategori; » Mitt liv «

# 673.

 

Cause I've been going crazy I don't want to waste another minute here...

0 Kommentarer
2011-06-01 | 23:54:50
Kategori; » Videos «

# 672. 

Underbara All Time Low =D


0 Kommentarer
2011-06-01 | 20:02:05
Kategori; » Videos «