✫ RedCandy |

# 911.

 
 
En lite gammal bild på "Klumpen"
Taget den 14 Juli 2012 av mig ^^
 
0 Kommentarer
2012-09-30 | 18:37:00
Kategori; » Bilder «

# 910.

All Time Low är ett band som jag ofta lyssnar på och har inte hört något från dem på ett bra tag tills typ förra veckan du jag upptäckte att dem släpper ny skiva den 9 Oktober =D
Ja, jag brukar inte sitta och stalka dem jag lyssnar på. Visst jag har sett deras status uppdateringar på fb och andra sidor men ändå. ^^

Tänkte dela med mig av två av låtarna som är med på den nysa skivan " Dont Panic!"

All Time Low - For Baltimore ↓
 
 All Time Low - Somewhere In Neverland  ↓
 
Får ju då säga att jag gillar "For Baltimore" mer än vad jag gillar "Somewhere In Neverland". Men smaken är som baken (;

Vilken gillar du mest av dessa två?
1 Kommentarer
2012-09-24 | 20:31:00
Kategori; » Musik «

# 909.

Har funderat fram och tillbaka angående mitt hår, mer vilken färg jag vill ha det i. Just nu är det brunt med typ lite rött i, alltså när typ solen ligger på så ser man lite röda nyanser.
Har haft det svart, rött, mörk mörk brunt och typ normal brun. Trivdes jätte bra i svart och vill ha det igen men det är så svårt att byta hårfärg sen. Hade ju svart och blekte det massor med gånger för att jag ville ha det rött igen. Fick det någorlunda ljust, färgade det ljust brunt (mestadels för var helt blond/nästan gul-vit i hårbotten och orangeat längst ner) och sen hittade jag en billig röd som jag trodde funkade men den bleknade rött så snabbt och ja det blev som det blev.
Dock har jag starka funderingar på att boka in en klipp tid hos en frisör någonstans här i stan och klippa till det en gång för alla, klippa till det på sidan igen, fixa iordning någon slags snelugg och kanske klippa av några centimeter och sen åka hem och färga det mega rött. Saknar det röda väldigt mycket. :')
 
 
Nu ska ja ta och fundera ännu mer under täcket.
Gonatt
Puss :*
0 Kommentarer
2012-09-23 | 00:31:20
Kategori; » Mitt liv «

# 908.

Något har hänt under tiden jag har pillat i kodmallarna/stilmallen. Det jag menar är då att min content ligger helt mongo vissa lägen och vissa gånger så ligger den där den ska vara, vet inte om det är något bugg fel från blogg.se sida eller om det är jag som har gjort fel. 
 
Vet ej om header bilden blev uppdaterad heller men det märker vi ^^
Annars så ska den se ut såhär
 
 
Nu ska ja dra och spela lite Skyrim. Hörs!
Puss :*
0 Kommentarer
2012-09-20 | 16:06:43
Kategori; » Mitt liv «

# 907.

Dag 11 - Ett recept på en kaka som du älskar.
 
Älskar är att ta i men dessa två gillar jag grymt mycket! =D
Så ska du komma på besök eller något sånt hit så får du gärna ta med dig någon av dessa kakor/bakelser eller vad man nu kallar dem ^^
 
0 Kommentarer
2012-09-20 | 14:44:04
Kategori; » Listor «

# 906

Hade två jätte konstiga drömmar inatt.
Båda två handlade om Dreamhack.

I första drömmen så var jag bara helt plötsligt där, typ 10 sekunder innan det så satt jag hemma. Skulle ta och checka in mig och då visade sig att dem inte hade något band, badge eller tshirt till mig. Men jag var ändå med på deras lista. Sen efter det skulle jag fixa iordning min madrass som jag skulle sova på och då visade det sig att den hade jag inte med mig, hade inte packat ner den.
Då försökte jag ringa till min mamma för att hon skulle komma både hämta den hemma hos mig och sen komma till DH med den. Men då svarade hon inte och min mobil dog och laddaren hade jag också glömt hemma. Jag vände mig om och ser då att jag är helt själv där inne i Elmia. Det är tomt, inga männsikor.

Sen vaknar jag typ till, men somnade rätt så fort igen.
Denna gången så skulle jag och några till ta och gå ut från Elmia. Och när vi kommer till entren så går det en flintskallig kille in genom dörrarna och han drar en liten väska efter sig. Jag gick och funderade ett bra tag och även stirrade på denna person som helt plötsligt vinkade åt mig.
Sen blir allt bara svart och jag kommer inte ihåg något men sen så kommer det ett sms från en av mina vänner att det är någon som vill träffa mig, kom till höger sidan av mainstage. Drar dit och visar sig att det är självaste Headhunterz som står där. Hahah, han och jag börjar snacka och vi går iväg ut någonstans och sen kommer vi inte in igen.

Och sen vaknar jag... Jävla mongo drömmar....
0 Kommentarer
2012-09-20 | 11:18:00
Kategori; » Mitt liv «

# 905.

Dag 10 - Vad har du som bakgrundsbild på datorn?
 
Jag är så cool och typ små kär i Headhunterz så han pryder faktiskt mitt skrivbord på datorn ^^
Och det är inte 1 bild heller, utan hela 12 stycken. Hahah. Dem blandar sig själva och visas i 30 minuter innan det kommer en ny bild. (: 
 
 
Nä men jag kan faktiskt aldrig hitta en bakgrundsbild som jag är nöjd med där av att jag har som jag har det.
Har du någon bakgrundsbild som du tror skulle passa mig? Hör av dig! :D
Puss :*
 
 
0 Kommentarer
2012-09-17 | 19:14:00
Kategori; » Listor «

# 904.

Ja det vart ett tag sen nu igen. Har verkligen inte lusten och orken till att fixa klart allt med bloggen och att skriva ett eller två inlägg är inte skoj heller.
Fick iaf till två stycken grejer i vänster menyn, dem är klick bara och ser ut som bilden nedan. ^^


Åkte inte till ridhuset idag för vaknade upp med världens huvudvärk så sjukanmälnde mig och somnade om sen. Vaknade vid 10 då katterna tyckte att det var dags att gå upp så gick upp, tog med mig täcke och kudden och självklart så var huvudvärken kvar så la mig i soffan och slö kollade på tvn. Somnade en stund och Klumpen sov en stund på mig och Edd jämte mitt huvud. (:

Nu ska jag ta och fixa något att äta, börjar bli hungrig och så ska ja ta en alvedon till.
Vi hörs.
Puss :*
0 Kommentarer
2012-09-17 | 16:09:00
Kategori; » Mitt liv «

# 903.

Idag när jag stog och mockade hos en riktigt redig pålle så kom jag fram till att om och när jag skaffar häst, så ska jag ha en som blev sent valack. Alltså en häst som var hingst länge, då jag även lärde mig något nytt idag. ^^

Att hingstar är grymt renliga av sig när det gäller att utföra sina behov så som bajsa och kissa. (nej jag har inte fastnat i kiss och bajs åldern, men jobbar man med det så blir det lätt att man pratar om hur renlig den och den hästen är och hur grisig den eller den hästen är.) Och det finns några boxar borta på ridhuset som tar under 3 minuter att mocka då dessa hästar bajsar i ett hörn och kissar i ett annat. Så jädra smidigt!
Man slipper gå runt och vända upp och ner på hela boxen för att hitta allt typ. Och sen finns det självklart vissa hästar där borta som kissar och bajsar lite hej vilt, konstigaste stället jag har hittat bajs (än så länge på) är mellan gallerpinnarna mellan boxarna. Annars har det vart i vattenhinken/vattenkoppen och i krubban. ;P

Kanske inte det intressantaste inlägget men kände för att dela med mig av mina tankar lite sådär bara på kvällen. ;P
2 Kommentarer
2012-09-10 | 23:03:56
Kategori; » Mitt liv «

# 902.

Yo!
Bloggen fick till lite mer saker idag. Så som en frågeruta typ, och en blogg grejsimojs för att få mer besökare typ.

Ehm, lyckades även rota runt lite inne i stilmallen innan och fick bort den gråa rutan. Kunde tagit bort den redan igår kväll/natt men då ville inte texten synas och jag fick inte i ordning på´t så valde att stänga ner just då och fortsätta vid ett annat tillfälle. ^^
Ska väl stänga ner för idag, klockan ringer 06:15 imorgon, (Yaaaayy eller inte alls!)
Aja, får väl uppdatera lite mer så det händer något här inne.

En styck header bild och länkarna under header fixar jag vid ett annat tillfälle. Hörs och syns.
Puss :*
1 Kommentarer
2012-09-09 | 23:02:00
Kategori; » Mitt liv «

# 901.

Har pillat och pillat och åter igen pillat både i kodmallarna och stilmallen halva kvällen/natten. Nu orkar jag inte mer och finns vissa grejer som fortfarande inte är som dem ska. Som tex den fråga rutan som hämnar under texten i ett inlägg, den ska inte vara där. Ska komma dit länkar under header bilder och header bilderna ska ändras med men som sagt, har suttit väldigt länge nu och nu är det dags att sova.
Natti Natti
Ser det inte ut som på bilden så är det dags att trycka på F5. (;
0 Kommentarer
2012-09-09 | 01:56:00
Kategori; » Mitt liv «

# 900.

Var ett bra tag sen nu, men har inte helt orkat med allt. Bloggen har fått stå (som vanligt) finns tydligen någon/några som tittar in, Ni får jätte gärna säga hej eller något så jag kanske kan få tillbaka lite lust att höra av mig här inne.
Men tänkte försöka få i ordning på bloggen en gång för alla. Typ.
0 Kommentarer
2012-09-05 | 18:53:18
Kategori; » Mitt liv «