✫ RedCandy |

# 393.

Igår när vi nästan hade kommit ut till stallet så ringer Hobbe till S och säger att hästarna har rymt. S frågar även om Lappen och Gneisti var borta och det visste han inget om och sen la han på. Vi skyndade oss på den lilla vägen och kommer upp för backen och ser att öppningen till hagen där Lappen och Gneisit står ser öppen ut. Jag hoppar ur bilen innen ens S hade hunnit stanna, springer ner till hagen och upptäcker då att den tråden som sitter längst ner är kvar. Hästarna hade ju bara kunnat kliva över den och så hade dom vart lösa men dom hade nog trott att det vart ström i och inte vågat. Så ja stängde fort och hjälpte sen till med att få in dom små svarta shettisarna på rätt plats.

Idag var det nästan samma sak, massa shettisar hade rymt, men Lappen och Gneisti var kvar i sin hage. Hobbe hade vart först hem så han hade ju tydligen fått in 5 eller 6 shettisar i stallet innan Sanne kom hem. Full rulle hade tydligen vart. =P

Får se hur många som har bestämt sig för att vara utanför hagarna imorgon. =P
Satan va kallt det var ute idag med.. =O
20 minus vart det, svin kallt, och imorgon verkar det nästan bli samma kyla. Tror inte det blir någon ridning imorgon heller men man vet inte. Får se vad dagen har att erbjuda ;)



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback