✫ RedCandy |

# 532.

Min ena moster hade flyttat. Rätt ut i skogen i ett litet fint hus. Jag var där själv en eftermiddag, medans min mor, min lillebror och min moster var i stan. Längst väggarna i ett av rummen så fanns det massa prydnadsaker och blommor på hyllor.
Jag låg på golvet och tittade på tvn och väntade på att dom skulle komma tillbaka från stan som låg en liten bit från huset.

Helt plötsligt så kommer det en bil och jag fick för mig att det var dom som kom tillbaka. Så jag ville skojja till det lite och la mig helt stilla på golvet och försökte andas lugnt. Hörde en bildörr som öppnades och stängdes, men det var ingen som kom och öppnade ytterdörren. Så jag tog och vände på huvudet och tittar upp mot fönstret och ser en halvlång kille stå och titta in genom fönstret. Han höjer upp handen och slår sönder glasrutan och klättrat in.
Jag blir livrädd då jag ser en kniv i hans ena hand. Jag börjar ta tag i alla tungag saker jag kunde hitta och kastar dom mot honom. Blommor med jätte tunga krukor kommer flygandes och han kommer närmare mig tills en tung ljusstake träffar honmom i huvudet. Han trillar ihop och jag reser mig upp bland blomjord och sönderslagna prydnadsaker. Springer ut från huset och kommer runt ena knuten och ser en till kille som börjar springa mot mig.
Jag vänder och springer in i skogen och lyckas gömma mig under en gran innan jag kan återvändar tillbaka till huset.
Kommer tillräckligt nära för att se en till kille sitta på den lilla trappan utanför ytterdörren. På något vänster så lyckas jag sparka honom i ryggen så han slår i huvudet rätt så rejält och blodet börjar sippra ut. Några sekunder senare går jag in tillbaka i huset för att se hur mycket som gick sönder. Får då ett sms av mamma, "Vet vad som har hänt. Kram" hinner precis läsa klart innan dom parkera utanför huset.


Sen så vaknar jag till men lyckas somna om igen.

Denna gången är jag på en skola.
Ser en av dessa killarna i korridoren och gömmer mig då han såg helt galen ut. Hör hur folk stannar upp och tittar och slutar prata med varandra. Jag kommer ut från mitt lilla gömställe och går rätt in i han. Tittar honom rakt i ögonen och ser hur arg han var. Springer fort som fan därifrån men hör hur han kommer närmare. Svänger av till höger och rätt in till lärarnasrum.
Dom frågar mig vad jag gjorde där och jag skyllde på att jag var ny och inte kunde skolan och skulle till min lektion. Visade sig att den inte hade börjat än. Så gick ut och till rätt rum. Satte mig på en stol rätt så nära dörren ut till korridoren. Lamporna släcktes och en krigsfilm började framme vid tavlan.
Läraren pratade hur länge som helst och när hon äntligen slutade så känner jag en han på min axel. Vände mig sakta om. Där stod han, med ett stort sår i ena kanten av pannan. Reser mig fort från stolen och då är det någon som skjuter en massa skott rätt upp i luften och alla får panik och börjar springa.
Jag lyckas komma ut och springer in på en toalett.Tar upp telefonen ut byxfickan och skriver ett sms till mamma. "Ses vid bilen om 5 min."


Sen vaknar jag igen och denna gången helt svettig...
Min dröm från inatt om ingen uppfattade det...


Mika - Kommenterer alltid tilbake

Fin blogg!.



2011-03-27 / 17:06:52
BLOGG: http://mikaiz.blogg.no

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback