✫ RedCandy |

# 18.

Kom nyss hem från IKEA med S och E.
Det var kul, helvete vad vi garvade sen inne på Netonnet i stan. Vi gick och pratade om denna reklamen,

Iaf, har suttit och pillat i ps med bilderna som togs på våran resa. E tog några bilder och jag tog vissa. =P


Jag frös så in i helvete om mina tår när vi åkte ner så jag satte dom mot fläkten och det blev vart och skönt =)...



"Gosig Mus" är en mjukisråtta man kunde köpa där...



E köpte en stor mjukishund till sin riktiga hund och när hon la ner den i påsen så stack svansen fram. Tills vi la honom/henne/den/det i en vagn...



E hade roligt med våran vagn...



S provar keps...



Min mat som jag käkade, En styck Taco tallrik...



S kör bil och har på sig sin snygga mössa med en rosa/orange boll på...

Jag köpte inget vettigt på IKEA, eller ett paket med öl glas, en vitlökspress och en jävla massa doftljus =D
Sen köpte jag även en sån dära sak som rengör dataskärmar. Fast den hittade jag på Clas Ohlson.




Senare ikväll ska S och E komma hit och dricka lite med mig och så ska vi väl spela lite olika sällkapspel antar jag. Ska bli skojsigt =D

Funderar på att öppna en av dom goda grejerna som jag la in i kylskåpet innan... Jag gör fan det. =D
Höres.
Puss :*
3 Kommentarer
2010-01-30 | 18:37:38
Kategori; » Videos «

# 17.

Denna dan har gått fort... Kom upp till hulta vid 9, gick ut med hundarna, satte mig vid köksbordet och kollade på One Tree Hill. Kollade säkert på 5 avsnitt innan jag väckte hundarna får att gå ut med dom igen. Gick ut med dom, packade ner datorn och åkte hem. Kom hem, satte mig och kollade på One Tree hill igen. Och här sitter jag fortfarnade och kollar på det. =P Har snart glott klart på hela säsong 1. Woohoo, bara 6 säsonger kvar.  =P Haha...



Undra om Andreas kommer på att han tar med sig pengar hem idag. Ska ju till IKEA imorgon och då måste jag ha pengar så jag kan köpa det jag ska köpa. =) ne, nu ska jag glo klart på mitt avsnitt.

Höres...
Puss :*
0 Kommentarer
2010-01-29 | 17:03:19
Kategori; » Mitt liv «

# 16.

Jag har ont i röven efter ha suttit på arbetsförmedlingens stolar. Oj oj, stort behov av en rövmassage. Ne nu ska jag städa upp hemma... Vi höres

Puss :*
0 Kommentarer
2010-01-28 | 15:52:45
Kategori; » Mitt liv «

# 15.



Nu jävlar! =D
1 Kommentarer
2010-01-27 | 20:33:41
Kategori; » Mitt liv «

# 14.




Trevlig Resa?
Njs, det vet i fan om jag har fått upplevt någon gång med Västtrafik. Kör dom inte rally så kör dom som sniglar så man missar andra bussar om man ska med någon.
Försenade bussar, söndriga bussar och bussar som skuttar fram, Nja, den där trevliga resan dom skyltar om över allt på sina kvitton har jag inte fått uppleva än.


Idag så mår jag förjävligt, känns som jag ska spy vilken sekund som helt, jag fryser ena stunden och svettas ihjäl ena stunden, huvudvärk kommer och går. Så nu ska jag ta och krypa ner i soffan och sova bort några minuter innan jag måste springa ner till tvättstugan och börja tvätta.

Puss :*
0 Kommentarer
2010-01-27 | 12:34:20
Kategori; » Mitt liv «

# 13.

Så nu är det bestämmt. Det blir IKEA på lördag =) Sweet.
Nu ska jag sova så vi hörs.

Puss :*
1 Kommentarer
2010-01-26 | 23:37:01
Kategori; » Mitt liv «

# 12.

Ligger i soffan och kollar på One Tree Hill. En serie som jag har kollat på när det har gått på tvn och i går kväll så fick jag för mig att jag ska börja kolla från början, så nu har jag säsong 1 till 7 att glo igenom. =P
Så ni inte undrar vart jag har tagit vägen. Haha....

Puss :*
0 Kommentarer
2010-01-26 | 16:46:15
Kategori; » Mitt liv «

# 11.



Yaay, nu vet jasg hur man gör :D
1 Kommentarer
2010-01-25 | 10:11:11
Kategori; » Videos «

# 10.

Så, nu vet jag dock inte hur länge den nya header kommer att få vara uppe innan jag ändrar skiten. Är inte så jätte nöjd men va fan. Vet inte om den ska vara stor eller lite. Några förslag? :)
Ne nu ska jag leta efter Andreas kepsar som hen slänger av sig och sen inte hittar dom.
Höres

Puss :*
0 Kommentarer
2010-01-24 | 18:08:26
Kategori; » Mitt liv «

# 9.

Nej!? :O



Nu åker vi till Netonnet! =D
Bye
0 Kommentarer
2010-01-24 | 13:50:31
Kategori; » Mitt liv «

# 8.

Sitter hemma hos Manne just nu och spelar Wii. Jag, Andreas och Manne körde basket nyss. Jag förlorade varje gång. Och jag har kommit på varför jag förlorade, bara för att Manne och Andreas fuskar. Dom är två fuskare. Ne, nu blev det tydligen golf.



Mamma mia, hur kommer detta sluta.. ?
1 Kommentarer
2010-01-23 | 15:47:11
Kategori; » Mitt liv «

# 7.

Sitter uppe på Hulta och letar efter "The Midnight Beast - Feat. ST£FAN - Tik Tok Ke$ha Parody" Dock så hittar jag inget. :( Bara video och den vill ajg icke ha.. Men men, får leta mer sen när jag har kommit hem. Som blir imorgon någon gång.
Ska snart ner till stan för att möta min syster. (= Ska åka med henne till Skene och sen tillbaka till Borås. Var länge sen jag följde med. Ne, damer och herrar, vi höres!
Puss :*
1 Kommentarer
2010-01-22 | 13:16:28
Kategori; » Mitt liv «

# 6.

Sitter i soffan och kollar på Scrubs, säsong 9. ;) Så gött! Öhmm, känner mig inte riktigt nöjd äver min design på bloggen så någon gång i helgen eller nästa vecka så ska den ändras, och då ska jag säkert ha en annan header. Nu ska jag kolla klart på Scrubs.

Ha det bäst.
Puss :*
1 Kommentarer
2010-01-21 | 23:26:07
Kategori; » Mitt liv «

# 5.


3 Kommentarer
2010-01-21 | 15:41:08
Kategori; » Bilder «

# 4.

Oj, vilken morgon. Vaknade och stressade ut till bussen. Åkte upp till Hulta och när jag kliver av bussen märker jag att mina nycklar är inte där dom ska vara. Ringer Andreas för att kolla vart han är. Visar sig att han är på väg till jobbet. Jag ringer upp till lägenheten på Hulta och M svarar och jag säger som det är och frågar om hon kan gå ut me hundarna. Jag åker ner till stan igen för att sen kunna åka vidare hemåt.
Går bort till Bobutiken och frågar om dom kan hjälpa mig och det kunde dom. Går bort till huset och väntar på att fastighetsskötaren ska komma, hans bil stod utanför huset men han var inte där. Kommer in genom porten och tänker att han kanske är vid lägenheten, kommer bort till hissen när dörren öppnats och ut kliver fastighetsskötare och frågar om det är jag som behöver hjälp med att komma in i en lägenhet.
Han och jag åker upp till lägenheten, han låser upp och jag kliver in samtidigt som jag säger "Tack så jättemycket" och jag hittar mina nycklar hängandes på kroken.
Ringde upp tilll M igen ohc kollade om det var någon idé om att jag skulle komma upp och hon tyckte inte det för det tar mikg nästan 30 - 40 min att komma dit och så var A redan på väg hem.

Så nu sitter jag här hemma, med musik på i högtalarna, skit på tvn och funderar på jag ska hitta på något vettigare...
Vi höres.

Puss :*
0 Kommentarer
2010-01-21 | 11:22:24
Kategori; » Mitt liv «

# 3.

Hittade en sån skön remix på Keisha - tik tok som ni måste bara se =D

http://www.youtube.com/watch?v=D4npUdfEmbQ

Jag har inte lärt mig hur man gör för att länka youtubeklipp till sin blogg.se så ifall du vet hur man gör so tell me. =)

0 Kommentarer
2010-01-20 | 22:42:01
Kategori; » Videos «

# 2.

Yaaay, klar? Nej, inte på långa vägar, eller jo. Det är bara header som ska fixas nu. Men jag har inte kommit på något bra att ha där så den kommer upp så fort jag har kommit på något fint. =).
Har suttit sen jag kom hem runt 3 tiden och pillat och pillat och ännu mer pillat ihop denna nystartade blogg. =)

Puss :*


0 Kommentarer
2010-01-20 | 21:29:29
Kategori; » Mitt liv «

# 1.

Hey.

0 Kommentarer
2010-01-20 | 15:36:18
Kategori; » Mitt liv «

Vilka är dessa?

Jo det ska jag ta och berätta för er ^^
Dessa personer är dem jag bryr mig om mest. Självklart även min syster och hennes pojkvänn, men hade ingen bild på dem två så dem fick inte vara med i denna fina ihopklistrade bild.
Inger är min mor för dem som inte visste det. Hon ställer upp i vårt och torrt och henne kommer jag aldrig sluta älska.
Peter är mamma´s sambo sen 4 eller 5 år tillbaka. Peter är jättetrevlig och en underbar person. Han är bäst på att laga mat (; Hahah. ^^
Johan är min lillebror. Han är bäst ingen protest! ;P Johan gillar fotboll och spelar för Sandareds IF och önskar en dag att spela säkert för någon stor klubb utomlands. ^^ Kan inte komma på något att skriva direkt om honom då han är bäst.
Andreas är min pojkvän/sambo sen många år tillbaka. Sen augusti 2008 flyttade vi ihop. Så vi har hållt i hop ett bra tag och mer ska det förhoppningsvis bli. (:
Anna är min halvsyster, vi har samma mamma men inte samma pappa. Ehm. Vi bodde grannar ett tag men sen flyttade hon ihop med sin pojkvän Erik i värnamo. Så nu bor dem där i i december i år kommer ett litet tillskott till deras familj. ^^
 
 
 
Bryr mig även om mina vänner men kanske inte på samma sätt som mina familj och det hoppas jag ni förstår ^^
0 Kommentarer
2010-01-01 | 18:26:00
Kategori; » Övrigt «

Vilka är katterna?

Katterna kom hem till oss den 15 Juli 2102.
Sambons ena lillasyster hittade tydligen dem i ett dike i närheten där dem bor jämte sin döda mamma. Hon plockade hem dem och en vecka efter så var dem hemma hos oss.
Vi kunde inte komma på några namn så sambon döpte dem till "En dum en" - även kallas för Edd och "Dunderklumpen" - även kallas för Klumpen.
Edd är den ljusa katten och Klumpen är den mörka katten. Rätt lätt att se skillnad på dem. ^^

Dem sover oftast tillsammans och gärna på varandra, dem gillar att springa och jaga varandra och ja, som varje katt gör mat. Dem äter tex ost, tonfisk, skinka och självklart kattmat. ^^
0 Kommentarer
2010-01-01 | 17:25:00
Kategori; » Övrigt «

Serier / Musik

Serier
Kollar på en hel del serier faktiskt. Här är ett urval av några. Både serier som jag har sett och kollar på för tillfället. (Klickar du på namnen så kommer du in på IMDB´s sida.)

Secret Diary of a Call Gir
l X2
Hellcats
One Tree Hill
Dexter X2
Chuck X2
True Blood X3
The O.C
The Simpsons
Family Guy
Skins UK
Weeds
How i met your mother

2 2/1 men
Desperate Housewives
NCIS
Glee X2
Ice Road Truckers
Akward

Musik
Lyssnar på väldigt konstig och bred musik jag. Men jag lyssnar på det som låter bra enligt mig och sen skiter jag fullständingt i vad alla andra tycker om min musik smak. Smaken är som baken ;)
Här nedan följer ett urval. För en fullständing lista på artister/band jag lyssnar på kika då in på min Lastfm.se´ sida. Länk finns i menyn "Vart finns RedCandy?"

Paramore
Avenged Sevenfold
Metallica
G
atans Lag
Volbeat
Green Day
Sum 41
Headhunterz
Showtek
Plan Three
All Time Low
Rammstein
Corroded
System Of A Down
Falconer
0 Kommentarer
2010-01-01 | 00:00:00
Kategori; » Övrigt «

Kontakta RedCandy

Vill du komma i kontakt med mig eller har du en fråga?
Om du har en fråga så släng iväg en kommentar i något inlägg så besvara jag så fort jag kan.
Annars finns jag lite överallt på nätet så kolla i den fliken i menyn ifall det är det du undrar över.
Annars så är det bara fritt fram att skicka iväg ett mail till

[email protected]

/ RedCandy
0 Kommentarer
2010-01-01 | 00:00:00
Kategori; » Övrigt «

Vem är RedCandy?

Vem är då denna person som kallar sig för RedCandy?

Jag heter Kim. Bor staden Borås med min pojkvän sen 2007.
Kommer från Sandared från första början. Sandared är en liten stad som ligger en mil från Borås och där alla känner alla. Gick i skolan där fram tills slutet av 8:an på högstadiet kom till en ny skola i 9:an som låg i Boårs och trivdes jättebra och fick många mer kompisar än vad jag någonsin fick i Sandared.

På min fritid umgås jag väldigt mycket med min mor,bror och syster är även med mina vänner. Kollar även en hel del på olika serier och filmer när jag har tid. Lyssnar jättemycket på musik. Måste nästan ha musik igång så får jag ska göra något.

Gillar även att ta massa kort. Fotade innan med en Samsung p800 som funkar när den vill. Och nu fotar jag med mon mobil Sony Xperia S. Tar kort på ungefär allt.
Redigerar alltid mina bilder om inget annat nämns i photoshops cs5.

Är det något du undrar så tveka inte att fråga. (:
Lovar att inte bitas ;)
0 Kommentarer
2010-01-01 | 00:00:00
Kategori; » Övrigt «